Nu te zien

 

16 februari t/m 24 augustus

Felt Sense

Deze tentoonstelling van beeldende kunstenaar Dafna Maimon daagt de bezoeker uit om opvattingen en overtuigingen over denken versus voelen te onderzoeken. Vaak worden denken en voelen gezien als tegenstellingen, maar is er eigenlijk wel zo’n scherpe scheiding tussen lichaam en geest?
lees meer
T/ mei 2025

Ostraka

Ostraka is een nieuw geluidskunstwerk van beeldend kunstenaar Mike Rijnierse waarmee je de ruimtelijke werking van geluid in de machinehal van Oyfo kunt ervaren.
lees meer
Vaste collectie

Magnatota

De installatie Magnatota van Matthijs Geurds bestaat uit drie grote totems die zijn opgebouwd uit alledaagse voorwerpen die zijn bewerkt alsof het archeologische vondsten zijn. Ook voegt hij keramische werken of ander materiaal toe.
lees meer
Vaste tentoonstelling

Textielfabriek van de toekomst

Hellen van Rees laat in deze interactieve installatie zien hoeveel stappen je nodig hebt om een textiel te kunnen produceren. Als jij de juiste keuzes weet te maken, ontstaan er speciale effecten in het textiel dat uit ‘de fabriek’ komt.
lees meer
Vaste collectie

On Landscape; Diesel Engines working#1

De turbines, stoommachines en procestechniek van Stork zijn voor Veronique Schrama een geweldige inspiratiebron geweest, waaruit haar monumentale houtskooltekeningen ontstaan zijn.
lees meer